AKTUELNOMercedes-Servis na novoj lokaciji

Mercedes-Servis na novoj lokaciji


Mercedes-Servis posluje u okviru AutoExpress – Servis za sva vozila koji se nalazi na idealnoj lokaciji na samo nekoliko minuta vožnje iz skoro svakog dela Beograda. Posetite nas na novoj lokaciji u Oblakovskoj ulici br. 59, u blizini Mostarske petlje, kod Hitne pomoći.   

Pogodnosti za članove Diners kluba

Pogodnosti za članove Diners kluba.


U servisu za sva vozila – AutoExpress sve članove Diners kluba očekuju razne pogodnosti prilikom plaćanja Diners Club karticama. Za svaki račun veći od 1 000 RSD očekuje Vas: 

- Besplatna sezonska kontrola vozila.

- Gratis 2 litre tečnosti za šoferšajbne

- 10% popusta na sve usluge servisera

Omogućili smo Vam i odloženo plaćanje na 6 mesečnih rata.

*Akcija traje do 01.05.2016.

Mogućnost odloženog plaćanja

Mogućnost odloženog plaćanja


Za sve korisnike platnih kartica Komercijalne Banke i Banca Intese omogućili smo pogodnost odloženog plaćanja na 6 mesečnih rata. Posetite nas na najboljoj lokaciji u Beogradu, i iskoristite mogućnost najpovoljnijeg plaćanja.  AutoExpress– Servis za sva vozila.

Centriranje trapa

Centriranje trapa - prvi od najbitnijih elemenata bezbednosti na putu.


Redovno podešavanje uglova točkova predstavlja preduslov bezbedne i udobne vožnje, kao i dužeg veka trajanja pneumatika.

U Mercedes-Servisu centriranje trapa Mercedes automobila, dostavnih i kombi vozila vršimo najsavremenijom opremom uz maksimalnu tačnost i preciznost. Aparat za reglažu Ravaglioli RAVTD3000 je prestavnik najnovije generacije uređaja za kompjuterizovano centriranje trapa.  Ovaj revolucionarni 3D sistem dizajniran je tako da detektuje sve karakteristične uglove vozila sa međuosovinskim rastojanjem od maksimalno 4700 mm. Uglovi se detektuju u 3D kvadrantu pomoću četri infracrvene kamere sa po 5-megapiksela, a komunikacija izmedju senzora je putem bežične veze – Bluetooth.

U našem servisu očekuju Vas serviseri obučeni od strane proizvođača, a mi Vam garantujemo vrhunsku preciznost u radu. 

All rights reserved © 2014 Mercedes-Servis


Desktop verzija